،به دنیای حرفه و فن خوش آمدید...... کار و فناوری، تحقیق، اقدام پژوهی، مقالات آموزشی و تربیتی، کاردستی، ضرب المثل، طرح مشبک، معرق و منبت کاری، پاورپوینت، خاطره، طرح درس، کامپیوتر، شعر، آشنایی با مشاغل و رشته های تحصیلی، مدارهای الکتریکی و الکترونیکی، روش تدریس، داستان كوتاه، اطلاعات علمی، طنز، کاریکاتور، عکس، فوت و فن معلمی، مشاهیر ایران و جهان، دانستنی ها، جمله های زیبا، ابتکار و خلاقیت، یزدشناسی، دانلود، فیلم، موسیقی و... در دنیای حرفه و فن، راه بیشتر آموختن کار و فناوری نمونه سوال امتحان نوبت دوم حرفه و فن - سال اول و دوم

نمونه سوال آموزش حرفه و فن نوبت دوم

 

نام و نام خانوادگی:................           هو الفتاح العلیم           تاریخ آزمون:........

نام پدر:..............         مدرسه راهنمایی شهید صدوقی یزد  مدت آزمون:.........

نام کلاس: اول..........                                                       نام دبیر:..............

نام درس: آموزش حرفه و فن                                               نمره:.................

                                             "همانا یاد خدا آرام بخش دل ها است"

 

الف- پاسخ صحیح را با علامت × مشخص کنید:  (75/0)

1- کدام وسیله از عبور جریان غیر مجاز در مدار جلو گیری می کند؟

الف- فیوز                   ب- کلید                   ج- پریز                   د- ژنراتور

 

2- آلیاژ برنز مربوط به کدام فلز زیر است؟

الف- آلومینیوم              ب- آهن                  ج- روی                    د- مس

 

3- کدام ماده در گروه مواد مغذی محافظ  قرار می گیرد؟

الف- چربی ها            ب- ویتامین ها          ج- مواد قندی              د- مواد پروتئینی

  

ب- در جاهای خالی کلمه مناسب بنویسید:  (1)

4- به ابزار و وسایلی که انسان آن ها را می سازد، محصولات.................... می گویند.

5- اتم دارای دو بخش اصلی ............... و هسته است.

6- پنیر محلی باید قبل از مصرف به مدت ......... ماه در ................... نگه داری شود.

 

ج- پاسخ کوتاه بدهید:  (75/0)

7- برای سیستم دست ساز "مصنوعی" یک مثال بنویسید.  (................................)

8- عمده ترین منابع تولید چوب چه نام دارد؟                   (................................)

9- نام دانه های ریز از جنس سنگ چیست؟                    (................................)

 

د- صحیح یا غلط بودن جملات زیر را مشخص کنید:  (75/0)

10- سلامتی دارای جنبه های مختلف جسمی، روانی و اجتماعی است.         ص ---- غ

11- در کشاورزی، به کندن و از بین بردن علف هرز واکاری گفته می شود.  ص ---- غ

12- در هر بار جوجه کشی با مرغ کرچ حداکثر 21 تخم مرغ لازم است.       ص ---- غ

 

ه- به سوالات تشریحی پاسخ بدهید:

 

13- دو روش از روش های دفع بهداشتی زباله ها را نام ببرید.  (5/0)

 

14- چه عواملی امنیت انسان و ساختمان هایش را تهدید می کند؟ 3مورد   (75/0)

 

15- برای شناسایی گوشت های زیر یک مشخصه یا ویژگی بنویسید:  (75/0)

الف- گوشت دام سالم:..........................................................

ب- گوشت مرغ تازه:..........................................................

ج- گوشت ماهی فاسد:.........................................................

 

16- تفاوت نخ تار و پود را بنویسید.  (5/0)

 

17- ویژگی های " بذر مناسب " برای کاشت را بنویسید. 2مورد  (5/0)

 

18- کدام قسمت از سبزی ها و گیاهان زیر مورد استفاده غذایی قرار می گیرد: (5/0)

الف- اسفناج  (.............................)              ب- گوجه فرنگی (.............................)

 

19- برای حیوانات اهلی که در ایران پرورش می یابند یک مثال بزنید:  (75/0)

الف: دام مانند.....................   ب- آبزیان مانند.....................   ج- حشرات مانند...................

 

20- اصلاح نژاد یعنی چه؟  (5/0)

 

 

موفق باشید

دنیای حرفه و فن www.herfe-rszy.blogfa.com

 

 

نام و نام خانوادگی:...............            هو الفتاح العلیم              تاریخ آزمون:..............

نام پدر:..................            مدرسه راهنمایی شهید صدوقی یزد   مدت آزمون:............

نام کلاس: دوم.....................                                                 نام دبیر:..................

نام درس: آموزش حرفه و فن                                                   نمره:....................

         "همانا یاد خدا آرام بخش دل ها است"

 

الف- پاسخ صحیح را با علامت × مشخص کنید:  (75/0)

1- کدام  قطعه در الکترونیک جریان متناوب را به مستقیم تبدیل می کند؟

الف- مقاومت                 ب- ترانزیستور               ج- دیود معمولی              د- خازن

 

2- کدام گیاه در گروه گل های روز کوتاه قرار دارد؟

الف- ختمی                     ب- کاکتوس                   ج- میخک                     د- اطلسی

 

3- در فصل تابستان مدت نگه داری شیر پاستوریزه در یخچال چند روز است؟

الف- 2                            ب- 1                           ج- 3                         د- 4

 

ب- در جاهای خالی کلمه مناسب بنویسید:  (1)

4- اتصال سیم ...................... به زمین باعث ایجاد جرقه و آتش سوزی می شود.

5- از بیماری های مشترک بین انسان و دام .................. و................... را می توان نام برد.

6- کودها به دو دسته اصلی آلی و .................... تقسیم می شوند.

 

ج- پاسخ کوتاه بدهید:  (75/0)

7- یک ابزار برای تشخیص سختی و نرمی چوب نام ببرید.              (.........................)

8- نام وسیله حفاظتی برای نگاه کردن به شعله جوش کاری چیست؟  (.........................)

9- خطوط نازک داخل دوربین نقشه برداری چه نام دارد؟                 (.........................)

 

د- صحیح یا غلط  بودن جملات زیر را مشخص کنید:  (75/0)

10- جدول مشخصات نقشه در سمت راست و پایین نقشه رسم می شود.       ص ---- غ

11- گل نرگس حداقل به دمای 5 و حداکثر 16 درجه سانتیگراد نیاز دارد.      ص ---- غ

12- در ایران پرورش گاو، گوسفند و بز در درجه اول اهمیت قرار دارد.       ص ---- غ

 

ه- به سوالات تشریحی پاسخ دهید:

13- ورودی رایانه چیست و این کار با چه وسیله ای انجام می گیرد؟   (5/0)

 

14- عواملی که موجب خالی شدن ذخائر آب و آلودگی آن می شوند را نام ببرید. 2مورد   ( 5/0)

 

15-اصطلاحات زیر را در ساختمان سازی تعریف کنید:  (5/0)

الف- پاگرد :..........................................................

ب- سقف :............................................................

 

16- دو مورد از نکاتی که در تهیه، پخت و نگه داری غذا باید رعایت شود را بنویسید.  (5/0)

 

17- خطرات و حوادث آشپزخانه بیش تر شامل چه مواردی است؟ 2مورد  (5/0)

 

18- دو الیاف زیر مربوط به کدام نوع الیاف طبیعی هستند:  (5/0)

الف- پنبه نسوز  (.............................)              ب- ابریشم   (.............................)

 

19- دو روش از روش های تکثیر غیر جنسی گیاهان را نام ببرید.   (5/0)

 

20- مواد غذایی متراکم (کنسانتره) را تعریف کنید.   (5/0)

 

21- کنسرواسیون یعنی چه؟   (25/0)

 

22- ترکیبات اصلی شیر گاو را نام ببرید. 2مورد    (5/0)

 

 

موفق باشید

دنیای حرفه و فن www.herfe-rszy.blogfa.com


برچسب‌ها: سوالات حرفه و فن, محسن سالاری, حرفه و فن دوم راهنمایی, نمونه سوال حرفه و فن
@ لینک محسن سالاری جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸ |

ابزار هدایت به بالای صفحه