نمونه سوال آموزش حرفه و فن نوبت دوم
نام و نام خانوادگی:................ هو الفتاح العلیم تاریخ آزمون:........
نام پدر:.............. مدرسه راهنمایی شهید صدوقی یزد مدت آزمون:.........
نام کلاس: اول.......... نام دبیر:..............
نام درس: آموزش حرفه و فن نمره:.................
"همانا یاد خدا آرام بخش دل ها است"
الف- پاسخ صحیح را با علامت × مشخص کنید: (75/0)
1- کدام وسیله از عبور جریان غیر مجاز در مدار جلو گیری می کند؟
الف- فیوز ب- کلید ج- پریز د- ژنراتور
2- آلیاژ برنز مربوط به کدام فلز زیر است؟
الف- آلومینیوم ب- آهن ج- روی د- مس
3- کدام ماده در گروه مواد مغذی محافظ قرار می گیرد؟
الف- چربی ها ب- ویتامین ها ج- مواد قندی د- مواد پروتئینی
ب- در جاهای خالی کلمه مناسب بنویسید: (1)
4- به ابزار و وسایلی که انسان آن ها را می سازد، محصولات.................... می گویند.
5- اتم دارای دو بخش اصلی ............... و هسته است.
6- پنیر محلی باید قبل از مصرف به مدت ......... ماه در ................... نگه داری شود.
ج- پاسخ کوتاه بدهید: (75/0)
7- برای سیستم دست ساز "مصنوعی" یک مثال بنویسید. (................................)
8- عمده ترین منابع تولید چوب چه نام دارد؟ (................................)
9- نام دانه های ریز از جنس سنگ چیست؟ (................................)
د- صحیح یا غلط بودن جملات زیر را مشخص کنید: (75/0)
10- سلامتی دارای جنبه های مختلف جسمی، روانی و اجتماعی است. ص ---- غ
11- در کشاورزی، به کندن و از بین بردن علف هرز واکاری گفته می شود. ص ---- غ
12- در هر بار جوجه کشی با مرغ کرچ حداکثر 21 تخم مرغ لازم است. ص ---- غ
ه- به سوالات تشریحی پاسخ بدهید:
13- دو روش از روش های دفع بهداشتی زباله ها را نام ببرید. (5/0)
14- چه عواملی امنیت انسان و ساختمان هایش را تهدید می کند؟ 3مورد (75/0)
15- برای شناسایی گوشت های زیر یک مشخصه یا ویژگی بنویسید: (75/0)
الف- گوشت دام سالم:..........................................................
ب- گوشت مرغ تازه:..........................................................
ج- گوشت ماهی فاسد:.........................................................
16- تفاوت نخ تار و پود را بنویسید. (5/0)
17- ویژگی های " بذر مناسب " برای کاشت را بنویسید. 2مورد (5/0)
18- کدام قسمت از سبزی ها و گیاهان زیر مورد استفاده غذایی قرار می گیرد: (5/0)
الف- اسفناج (.............................) ب- گوجه فرنگی (.............................)
19- برای حیوانات اهلی که در ایران پرورش می یابند یک مثال بزنید: (75/0)
الف: دام مانند..................... ب- آبزیان مانند..................... ج- حشرات مانند...................
20- اصلاح نژاد یعنی چه؟ (5/0)
موفق باشید
دنیای حرفه و فن www.herfe-rszy.blogfa.com
نام و نام خانوادگی:............... هو الفتاح العلیم تاریخ آزمون:..............
نام پدر:.................. مدرسه راهنمایی شهید صدوقی یزد مدت آزمون:............
نام کلاس: دوم..................... نام دبیر:..................
نام درس: آموزش حرفه و فن نمره:....................
"همانا یاد خدا آرام بخش دل ها است"
الف- پاسخ صحیح را با علامت × مشخص کنید: (75/0)
1- کدام قطعه در الکترونیک جریان متناوب را به مستقیم تبدیل می کند؟
الف- مقاومت ب- ترانزیستور ج- دیود معمولی د- خازن
2- کدام گیاه در گروه گل های روز کوتاه قرار دارد؟
الف- ختمی ب- کاکتوس ج- میخک د- اطلسی
3- در فصل تابستان مدت نگه داری شیر پاستوریزه در یخچال چند روز است؟
الف- 2 ب- 1 ج- 3 د- 4
ب- در جاهای خالی کلمه مناسب بنویسید: (1)
4- اتصال سیم ...................... به زمین باعث ایجاد جرقه و آتش سوزی می شود.
5- از بیماری های مشترک بین انسان و دام .................. و................... را می توان نام برد.
6- کودها به دو دسته اصلی آلی و .................... تقسیم می شوند.
ج- پاسخ کوتاه بدهید: (75/0)
7- یک ابزار برای تشخیص سختی و نرمی چوب نام ببرید. (.........................)
8- نام وسیله حفاظتی برای نگاه کردن به شعله جوش کاری چیست؟ (.........................)
9- خطوط نازک داخل دوربین نقشه برداری چه نام دارد؟ (.........................)
د- صحیح یا غلط بودن جملات زیر را مشخص کنید: (75/0)
10- جدول مشخصات نقشه در سمت راست و پایین نقشه رسم می شود. ص ---- غ
11- گل نرگس حداقل به دمای 5 و حداکثر 16 درجه سانتیگراد نیاز دارد. ص ---- غ
12- در ایران پرورش گاو، گوسفند و بز در درجه اول اهمیت قرار دارد. ص ---- غ
ه- به سوالات تشریحی پاسخ دهید:
13- ورودی رایانه چیست و این کار با چه وسیله ای انجام می گیرد؟ (5/0)
14- عواملی که موجب خالی شدن ذخائر آب و آلودگی آن می شوند را نام ببرید. 2مورد ( 5/0)
15-اصطلاحات زیر را در ساختمان سازی تعریف کنید: (5/0)
الف- پاگرد :..........................................................
ب- سقف :............................................................
16- دو مورد از نکاتی که در تهیه، پخت و نگه داری غذا باید رعایت شود را بنویسید. (5/0)
17- خطرات و حوادث آشپزخانه بیش تر شامل چه مواردی است؟ 2مورد (5/0)
18- دو الیاف زیر مربوط به کدام نوع الیاف طبیعی هستند: (5/0)
الف- پنبه نسوز (.............................) ب- ابریشم (.............................)
19- دو روش از روش های تکثیر غیر جنسی گیاهان را نام ببرید. (5/0)
20- مواد غذایی متراکم (کنسانتره) را تعریف کنید. (5/0)
21- کنسرواسیون یعنی چه؟ (25/0)
22- ترکیبات اصلی شیر گاو را نام ببرید. 2مورد (5/0)
موفق باشید
دنیای حرفه و فن www.herfe-rszy.blogfa.com
برچسبها: سوالات حرفه و فن, محسن سالاری, حرفه و فن دوم راهنمایی, نمونه سوال حرفه و فن


