،به دنیای حرفه و فن خوش آمدید...... کار و فناوری، تحقیق، اقدام پژوهی، مقالات آموزشی و تربیتی، کاردستی، ضرب المثل، طرح مشبک، معرق و منبت کاری، پاورپوینت، خاطره، طرح درس، کامپیوتر، شعر، آشنایی با مشاغل و رشته های تحصیلی، مدارهای الکتریکی و الکترونیکی، روش تدریس، داستان كوتاه، اطلاعات علمی، طنز، کاریکاتور، عکس، فوت و فن معلمی، مشاهیر ایران و جهان، دانستنی ها، جمله های زیبا، ابتکار و خلاقیت، یزدشناسی، دانلود، فیلم، موسیقی و... در دنیای حرفه و فن، راه بیشتر آموختن کار و فناوری غذاهایی که کودکان را باهوش می کند

 دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی برای افزایش هوش و حافظه‌اش هستید؟ پس دوستان و دشمنان مغز را از نزدیک بشناسید. دوستان مغز: 1. غلات کامل: مغز بدون انرژی نمی‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد. 2. ماهی های پرچرب: اسیدهای چرب ضروری در بدن سنتز نمی شود و باید آنها را از طریق مواد غذایی مثل ماهی‌های پرچرب تأمین کنید. 3. بلوبری مطالعات نشان داده خوردن بلوبری می‌تواند جلوی ضعف حافظه کوتاه مدت را بگیرد. 4. گوجه فرنگی: خوردنش به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های فراوان جلوی فعالیت رادیکال‌های آزاد و تأثیرشان بر سلول‌های مغزی را می‌گیرد و به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. 5. غنی‌سازی ویتامینی: استفاده از ویتامین‌ گروه ب از جمله ب6 و ب12 و اسید فولیک به کاهش سطح هموسیستئین خون کمک می‌کند. 6. انگور سیاه دارای مقادیر بالایی ویتامین ث است که مغز شما را چالاک می‌کند. 7. تخم کدو خوردن تنها یک مشت تخم کدو در روز نیاز به روی را برطرف می‌کند که برای عملکرد مغز و تقویت حافظه ضروری است. 8. بروکلی: از منابع غنی ویتامین کا که عملکرد مغز را تقویت و باعث بهبود فرآیندهای شناختی می‌شود. 9. آجیل در یک مطالعه علمی نشان داده شده که خوردن مقادیر کافی ویتامین ای بر عملکرد شناختی مغز تاثیر گذار است. دشمنان مغز: 1. فست فود ها مصرف فست فود مغز را کوچک کرده و باعث ابتلا به آلزایمر می‌شود. 2. غذاهای شور اگر چه اغلب افراد فکر می‌کنند که نمک فقط برای قلب مضر است، اما تاثیرات منفی‌اش را روی مغز هم می‌گذارد. 3. غذاهای فراوری شده در برخی از مطالعات ثبت شده است که وجود افزودنی‌های مختلف در مواد غذایی فراوری شده باعث تغییرات شناختی در کودکان می‌شود. 4. غذاهای سرخ کرده ترکیباتی که از روغن در هنگام سرخ شدن مواد غذایی آزاد می‌شود تخریب مغز را تسریع می‌کند و با بروز آلزایمر و پارکینسوین رابطه مستقیم دارد. 5. غذاهایی که در تماس با کود شیمیایی بوده‌اند باقی مانده کودهای شیمیایی در مواد غذایی با افزایش خطر بروز اختلال کمبود توجه و بیش‌فعالی در کودکان رابطه مستقیم دارد. 6. ترکیبات خواب آور: هر ماده شیمیایی که اثر خواب‌آوری داشته باشد فعالیت مغز را مختل می‌کند. 7. الکل به شدت حافظه را کاهش می‌دهد. 8. شیرین‌کننده‌های مصنوعی: اصلا برای حافظه خوب نیستند! 9. هله هوله نه فقط برای مغز بلکه برای همه ارگان‌های بدن مضرند... منبع: میزان


برچسب‌ها: کودک تیزهوش, غذا, مغز انسان, کودک نابغه
@ لینک محسن سالاری جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ |

ابزار هدایت به بالای صفحه