،به دنیای حرفه و فن خوش آمدید...... کار و فناوری، تحقیق، اقدام پژوهی، مقالات آموزشی و تربیتی، کاردستی، ضرب المثل، طرح مشبک، معرق و منبت کاری، پاورپوینت، خاطره، طرح درس، کامپیوتر، شعر، آشنایی با مشاغل و رشته های تحصیلی، مدارهای الکتریکی و الکترونیکی، روش تدریس، داستان كوتاه، اطلاعات علمی، طنز، کاریکاتور، عکس، فوت و فن معلمی، مشاهیر ایران و جهان، دانستنی ها، جمله های زیبا، ابتکار و خلاقیت، یزدشناسی، دانلود، فیلم، موسیقی و... در دنیای حرفه و فن، راه بیشتر آموختن کار و فناوری طرز تهیه ۵ غذای فوری مجردی!

بسیاری از پزشکان به افراد توصیه می‌کنند که در وعده‌ شام غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند تا با دریافت کالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند؛ از این رو باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد با معرفی انواع غذاهای نانی و غیر برنجی به شما کمک کند تا با کنار گذاشتن غذاهای برنجی، انتخاب متنوعی برای وعده غذایی شام خود داشته باشید.

در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که می‌توانید باکمک آنها شامی دلچسب تهیه کنید.

خوراک تن ماهی

مواد لازم برای ۲ نفر

۱ قوطی تن ماهی
۱ عدد سیب زمینی
۱ عدد پیاز
۳ قاشق چای خوری آبلیمو
۲ قاشق چای خوری رب
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۴۰ دقیقه

تن را ۲۰ دقیقه بجوشانید، بعد پیاز و سیب زمینی را نگینی ریز خرد کنید؛ سیب زمینی را سرخ کنید و کنار بگذارید، پیاز را سرخ کنید، نمک، فلفل، رب  و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بعد تفت دهید؛ روغن تن را خارج کنید و به پیازها اضافه کنید، سیب زمینی‌ها را اضافه و کمی تفت دهید و کمی آبلیمو به خوراک اضافه کنید و یک سوم لیوان آب اضافه کرده و در قابلمه را ببندید تا حدود ۵-۱۰ دقیقه که آب خوراکتان گرفته شود و با خیارشور و گوجه و آبلیمو میل کنید.

////

گراتن بادمجان

مواد لازم برای ۴ نفر

۲ عدد سیب زمینی ورقه‌ای سرخ شده
۱ عدد سینه مرغ
۶ عدد قارچ
۱/۲ فلفل دلمه
۲ حبه سیر له شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ عدد بادمجان حلقه سرخ شده
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، ادویه، آویشن، فلفل، تخم گشنیز و رب گوجه به مقدار لازم 
سس سفید

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت

همه‌ مواد را تک تک تفت دهید، پس از تفت پیاز و سینه مرغ را ریش ریش کنید، و آن را به همراه ادویه، رب و سیر له شده تفت دهید؛ ابتدا سیب زمینی و بعد مواد را لایه لایه بریزید، به میان لایه‌ها سس سفید و پنیر پیتزا اضافه کنید و لایه آخر را با پنیر بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.

////

کتلت مرغ و پنیر

مواد لازم برای ۵-۶ نفر

۵۰۰ گرم مرغ چرخ کرده (ران و سینه)
۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر رنده شده
نمک فلفل سیاه و قرمز به دلخواه
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل
۱ قاشق غذاخوری ادویه‌ مخلوط مخصوص مرغ و ماهی
۱ قاشق چایخوری پودر سیر

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۱ ساعت

مرغ چرخ کرده، سیر و پیاز رنده شده را با ادویه‌ها و پنیر مخلوط کنید و 2 ساعت آن را در یخچال نگه دارید؛ حال بعد از 2 ساعت به صورت گلوله‌های کوچک از خمیر برداشته و در پودرسوخاری درشت آن را آغشته کنید و در سینی فر قرار دهید و بعد با پشت قاشق کمی روی آن را فشار دهید تا مانند کتلت پهن شود، مواد را در قرار داده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه کاملا سرخ شود.

////

کیش قارچ و ریحون

مواد لازم برای ۲ نفر

۱ پیمانه آرد
۵۰ گرم کره
۱/۴ ق‌چ نمک
۱/۴ لیوان ماست
  ۱۰۰ گرم ریحون تازه
۲۰۰ گرم قارچ ورقه‌ای
۲ قاشق غذاخوری پنیر موزارلا
۲۵ گرم کره
۱/۴ لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان
۱ قاشق غذاخوری آرد
ادویه
۲ حبه سیر خرد شده
۱ عدد تخم مرغ

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۶۰ دقیقه

کره را سرد خرد و با آرد و نمک مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود، بعد ماست را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا خمیر لطیفی درست شود،  خمیر را داخل کیسه در یخچال بگذارید؛ قارچ و سیر را داخل کره تفت دهید، بعد ریحون را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید، نمک، فلفل، ادویه و پنیز را  به آن اضافه کنید.

آرد، شیر و تخم مرغ را کاملا با هم مخلوط کنید و وقتی پنیر‌ها آب شدند به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید یکم غلیظ شود؛ خمیر کیش را باز کنید و داخل ظرف پهن کنید مواد را روی آن بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه بگذارید تا روی آن کاملا طلایی شود(برای این مقدار حدودا ۴۵ دقیقه زمان می‌برد).

////

شامی با گوشت و قارچ

مواد لازم برای ۲ نفر

۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده (مخلوطی از سینه مرغ و گوسفندی)
۳ عدد سیب زمینی کوچک رنده شده
نمک و فلفل و زیره سبز و کاری به مقدار دلخواه
۲ عدد پیاز رنده شده و آبگرفته
۱ حبه سیر رنده شده
۱/۲ هویج کوچک رنده شده
۳ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۵-۷ عدد قارچ

مراحل تهیه؛ مدت زمان لازم برای پخت ۳۰ دقیقه

ابتدا همه‌ مواد را یکدیگر ترکیب کرده و آن را ورز دهید به حدی ورز دهید تا مواد منسجم شود، حال یا با قالب و یا با دست مقداری از مواد را برداشته و به آن فرم دلخواه دهید و یک برش نازک قارچ روی آن قرار دهید، سپس آن را  در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

////


برچسب‌ها: غذا, غذای نانی, غذای غیر برنجی, شامی
@ لینک محسن سالاری پنجشنبه ۶ دی ۱۳۹۷ |

ابزار هدایت به بالای صفحه